RÉSZVÉTEL AZ ONLINE ÓRÁKON

✅ Csupán néhány egyszerű lépés, hogy részt vegyél az online órákon!
1️⃣ Jelentkezz be a jóga órára a megszokott módon aMotiBro-n keresztül a honlapunkon: www.jogasarok.hu
2️⃣ Utald át az óra díját, ha nincs jógabérleted, legkésőbb az óra megkezdése előtt 1 órával.
✅Hova?11773030-12866357 Lukáts-Boros Karina (OTP)A közlemény rovatban mindig tüntesd fel az e-mail címedet, és a lakcímedet! Online számlát állítunk ki neked, amit az e-mail címedre kapsz meg.
✅Árak:- A 60 perces online óra ára: 1600.- forint- A 30 napos korlátlan online bérlet ára: 8000.- forint (Automatikusan jár hozzá a Jógasarok HOME OFFICE tagság!)- A Jógasarok HOME OFFICE tagság ára: 2800.- forint(30 napig érvényes, nem kell hozzá bérletet venni.)
3️⃣ Töltsd le a Zoom alkalmazást a letöltőközpontból vagy kattints a megfelelő linkre: (Nyugi, csak első alkalommal kell letölteni!)
https://support.zoom.us/…/articles/207373866-Zoom-Installers
Apple:https://itunes.apple.com/us/app/id546505307
Google:https://play.google.com/store/apps/details
Windows:http://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe
4️⃣ Az óra előtt küldünk egy egyedi csatlakozási linket a MotiBroban és a regisztrációkor megadott email címedre.
Első alkalommal, legalább 10-12 perccel az óra előtt kattints a linkre és kövesd a lépéseket, hogy biztosan időben csatlakozhass!
✅Első belépéskor engedélyezd a mikrofon, hangszóró és kamera használatát – ezeket a Zoom kérni fogja.
✅Az órákra belépve automatikusan “némítás”-on (mute-on) leszel.Ha beszélni szeretnél, kattints a mikrofonikonra. Az órák első pár percében kérdezhetsz, utána telefonodat lenémítjuk.A kamerád bekapcsolásáról Te döntesz.
✅Belépés után tedd középpontba az aktuális jógaoktatót, hogy ne váltson át a kép, ha más beszél.Laptopon vagy asztali számítógépen a jobb felső sarokban válts “Gallery view”-ra és a jógaoktatóra kattintva válaszd a “Pin video”-t.Mobilon húzd jobb oldalra a képet és keresd meg a résztvevők között az oktatót. Kattints rá duplán, hogy őt állítsd be középre (pin).
Lehet, hogy ez elsőre soknak vagy/és bonyolultnak hangzik, de hidd el NAGYON EGYSZERŰ! Csak elsőre lesz fura, utána megy, mint a karikacsapás!
Ha esetleg mégis elakadnál, bátran keress minket a honlapon megadott elérhetőségek egyikén (www.jogasarok.hu), vagy a Jógasarok Facebook oldalán keresztül!
Gyere és jógázzunk együtt online, home office-ban is!
——————————————————
‼️ HOLNAP ELINDULNAK AZ ONLINE ÓRÁK ‼️
Az elkövetkező időszakban ONLINE órákon vehetsz részt, amihez elkészítettük az órarendet. 
A megszokott időpontokban, a megszokott oktatóddal folytathatod a gyakorlást, vagy ha kipróbálnál valami újat, akkor most bátran belevághatsz!
Az órák időtartama: 60-65 perc
AZ ONLINE ÓRÁKON CSAK BEJELENTKEZÉS UTÁN VEHETSZ RÉSZT!
A holnapi, első óra ingyenes, ám bejelentkezéshez kötött!
Bejelentkezhetsz megszokott módon a MotiBro rendszerében (Jógasarok), vagy pedig a honlapunkon keresztül: www.jogasarok.hu
Az órákat a ZOOM alkalmazásban fogjuk sugározni, ezért ezt le kell töltened a telefonodra. Ennek részletes ismertetőjét (4 egyszerű lépés) hamarosan kitesszük!
Aki bérlettel rendelkezik, az lejárhatja a bérletét, vagy dönthet úgy, hogy befagyasztja és meghosszabbítja.
Az ONLINE órák ára: 1600.- forint/óra
Az ONLINE bérlet ára: 8000.-forint, ami 30 napos KORLÁTLAN óralátogatást tesz lehetővé, plusz automatikusan bekerülsz a Jógasarok HOME OFFICE nevű zárt csoportba.
Csatlakozhatsz a Jógasarok HOME OFFICE nevű zárt csoporthoz bérlet nélkül is, ennek a díja 2800.-/hó. A csoportban ingyenes videókat, cikkeket, oktatófilmeket töltünk fel, és folyamatos lesz a kapcsolattartás az oktatókkal!Egy kis ízelítő a tartalomból: alakformáló gyakorlatok, babamasszázs, légzőgyakorlatok, nyak-váll mobilizáció, vezetett relaxáció, meditáció, 30 napos kihívások, belső harmonizálás, senior jóga és még sok más vár!
Az otthoni jóga gyakorlással megelőzheted és oldhatod a bezártság okozta stresszt, mind a testedben, mind a lelkedben, ez is fontos az egészséged védelme érdekében!
Sok szeretettel és ugyanolyan jókedvvel, lelkesedéssel várunk ebben a rendkívüli helyzetben, ami számunkra is ugyanannyi kihívást tartogat!
Csatlakozz, és holnaptól jógázzunk együtt!
A Jógasarok csapata.