Hasznos tudnivalók/házirend

Az órákon online foglalási rendszerben történő bejelentkezés után tudsz részt venni, a férőhelyek száma limitált, kérjük időben jelezd ha nem tudsz megjelenni. Előzetes bejelentkezés nélkül is jöhetsz az órákra, akkor azonban nem biztos, hogy lesz helyed, így a foglalást javasoljuk. A lemondott foglalásokért nem számolunk fel óradíjat. Kérjük, hogy a regisztráció során add meg elérhetőséged, hogy órarendi változás esetén értesíthessünk.

AYCM XXL kártya elfogadó hely vagyunk, ezen kívül a helyszínen készpénzes és bankkártyás fizetési módok közül választhatsz. A bérletek 5 hétig érvényesek, nem lehet meghosszabbítani őket, ezért tervezd úgy, hogy a lejárati időn belül fel tudd használni!

Kérünk, hogy érkezz a stúdióba legalább 5 perccel az óra megkezdése előtt, és jelezd az oktatónak, ha valamilyen sérülésed, vagy betegséged van! Amennyiben korábban el kell menned, a relaxáció megkezdése előtt távozz, anélkül, hogy megzavarnád a többieket.

Kérünk, miután beléptél a stúdióba, vedd le a cipődet, a jógaterembe csak mezítláb vagy zokniban közlekedj. Ha még tart az előző óra, az előtérben várakozz.

Kényelmes ruhát hozz magaddal, amiben szabadon tudsz gyakorolni.

Az órákon mindenféle eszközt biztosítunk, ezért nem kell hozni semmi mást, csak magadat! Egészségügyi okokból ajánlott a matrac leterítése saját törölközővel vagy frissítése fertőtlenítő spray-el, amit minden esetben találsz a teremben. Óra után takarítsd le a matracot, és száraz állapotban tekerd fel.