2020. március 7. szombat 17.30 – Előnőnapi Telihold Flow ~ Yin yoga & Hangfürdő

Szeretettel várlak március 7-én, szombaton 17.30-tól egy előnőnapi ( nem csak nőknek 🙂 tibeti hangtálas, hangszeres lágy Holdüdvözlet & Yin jóga gyakorlással, amelyet meditációval és 30 perces hangfürdő relaxációval fejezünk be, illóolajakkal, gyertyafénnyel, az új, hangulatos Jógasarok teremben. Teliholdkor a spirituális energiák felerősödnek, érzékenyebbek, feszültebbek lehetünk, ilyenkor érdemes meditatív, befelé figyelő, pihentető tevékenységeket folytatni.

Kellemesen átmozgató, áramló soft Flow jógával fogjuk felszabadítani a testet, majd megtanulunk egy könnyed, meditatív Holdüdvözlet gyakorlatsort, amelyik az én személyes kedvenc variációm is.:) Utána bármikor alkalmazhatod, egy kis összegző lapot is fogsz kapni róla az otthoni gyakorláshoz. Majd kivételesen lágy, mélyen pihentető, Yin jóga gyakorlatokba engedjük belesimulni magunkat. A jóga hatásait a hangtálak gyógyító rezgései, és egyéb különleges hangszerek, mint a Steel Tongue drum és a Koshi meditatív, elringató hangjai mélyítik el. Az órát elengedő meditációval, majd 30 perces hosszú vezetett mély relaxációval, hangfürdővel zárjuk.

Minden kedves jógásunk egy ajándék Nara Tea premium ice teat kap ajándékba.
Instruktor: Vani Yoga ~ Hatha/Hatha Flow/Yin jóga oktató/ Fascia tréner/ Hangterapeuta
Helyszín: 1041. Mády Lajos utca 2. (Újpest-Kp, 3-as metrótól pár perc)
Az alkalom díja: 4000 Ft
Kérlek utalással biztosítsd a helyed, és privàt üzenetben vagy e-mailben (vanisyoga@gmail.com) jelentkezz be, mert a terem befogadóképessége korlátozott.