2020. március 6. péntek 19:40 – Télűző Retro YogaFlow Workout Party

😂
💃

A nagy tervem, hogy csináljunk egy farsangi télűző őrületesen jó “retro yoga flow workout party” alkalmat a Jógasarokban. Mivel immmádom a retro zenéket és stílust, úgy gondoltam pont ideje kombinálni a jógával! Nem kötelező beöltözni, de én tuti felfogok húzni valami idétlen tornadresszt, és próbálok hihetetlenül retro hippi yogi külsőt varázsolni magamnak. Lehetsz bármilyen jelmezben, nem csak retro, ha szeretnél!
Ez egy szórakoztató, stresszlevezető és felszabadító dinamikus jóga óra lesz, hangos, ütemes zenére, erősítő gyakorlatokkal, hosszú jóleső nyújtásokkal. Teljesen kezdőként is jöhetsz, végig adni fogok fokozatokat, az alkalom inkább szórakoztató lesz, mint megerőltető, viszont másnapra garantált az izomláz.🤟🏼 🏻 Kicsik is bátran jöhetnek. Majd hosszú vezetett relaxációban lazítunk a steel tongue drum meditatív dallamaira. Retro zene kívánságok bátran jöhetnek üziben. Gyereeee bulizni velünk!♥


Instruktor: Vani Yoga ~ Hatha/Hatha Flow/Yin jóga oktató/ Fascia tréner/ Hangterapeuta Helyszín: 1041. Mády Lajos utca 2. (Újpest-Kp, 3-as metrótól pár perc) Az alkalom díja: 4000 Ft Kérlek utalással biztosítsd a helyed, és privàt üzenetben vagy e-mailben (vanisyoga@gmail.com) jelentkezz be, mert a terem befogadóképessége korlátozott.